Колега кажи от къде си, може някой да дойде да види колата и да те консултира на място. Лично аз не бих взел 2,0 двигател на 200 000 км в каквото и състояние да е. Това задължително означава ремонт или минимум ревизия. и притесненията далеч не са от състоянието на главата. това което ти казват колегите за 300 лв е горна граница.
Известие
Collapse
No announcement yet.
156-тица малко помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКолега кажи от къде си, може някой да дойде да види колата и да те консултира на място. Лично аз не бих взел 2,0 двигател на 200 000 км в каквото и състояние да е. Това задължително означава ремонт или минимум ревизия. и притесненията далеч не са от състоянието на главата. това което ти казват колегите за 300 лв е горна граница.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеСтранно е ако си мислиш, че има двигател на тез години които е на по-малко от 200 000км, било то и ТС 2.0 ...)) Но знаеш за какво говоря. По скоро е намек че е почти все едно какъв ще е изборът.
Last edited by fiore; d.m.y г., 16:48.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеСтранно е ако си мислиш, че има двигател на тез години които е на по-малко от 200 000км, било то и ТС 2.0 ..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеКолеги ще зимам другата алфа...99 год 2.0 16 ТС кожи,шибидах и всички екстри за модела...В други ден ще пусна снимки да я видитеИ е на реални 190 000 км
И пак повтарям: Да я види човек ,разбиращ,не се дръж като влюбна ученичка(това е просто сравнение не се обиждай)и да я вземаш на сляпо и на доверие И Успех.Запомни ,че да ти вземат парите продавачите и приятели да са ти,пак ще ти го набутат(после ще има ама аз не съм я карал,човека от там ми каза ,че е на реални километри ... имам му доверие - това са глупости)
Comment
Comment